DİLEK-RECEP ÖZER ORTAOKULU

Vizyon: Öğrenim çağındaki her öğrencimize Türk Millî Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda temel eğitimi sunmak, nitelikli ve çağdaş eğitim ışığında her bir öğrencimizin kendine güvenen, üstün nitelikli ve yüksek karakterli bireyler olarak yetişmesini sağlayabilmek.

Misyon: Eğitim ve öğretim kalitesiyle saygın bir okul olabilmek.

Başarılar: 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında Türkiye kick-box alanında Türkiye birinciliği vardır. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı kız badminton takımı Antalya ikincisi olmuştur. Erkek badminton takımı Antalya üçüncüsü olmuştur.2017-2018 Eğitim Öğretim yılı muaythai branşında okulumuz Antalya ikincilik ve üçüncülük derecelerine sahiptir.

Saatler: 08:40 Başlama 15:10 Bitiş
Isınma: Klima
Yabancı Dil: 5. Sınıflarımızda yabancı dil ağırlıklı eğitim uygulanmaktadır.
Servis Bilgisi: Okul servisi mevcuttur.
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda voleybol,futbol,futsal,masa tenisi ve badminton çalışmaları yapılmaktadır. Bu gruplarda okulumuz takımlarının dereceleri vardır.
Bilimsel Etkinlikler: 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Atso´nun düzenlediği bilgi yarışmasında İlçe birincisi olmuştur. Tübitak 4006 Bilim Fuarına başvurmuş ve kabul edilmiştir.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://drozeroo.meb.k12.tr

Adres - Yeniköy Mahallesi. Atatürk Caddesi. 149. Sokak. No3 Döşemealtı/ANTALYA

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Yeniköy Mahallesinde, Yeniköy Sanayi girişi ile Sağlık Meslek Lisesi arasında. Atatürk Caddesi (Eski Bucak - Kırkgöz Yolu) üzerindedir.

Adres - Yeniköy Mahallesi. Atatürk Caddesi. 149. Sokak. No3 Döşemealtı/ANTALYA

Ulaşım Toplu taşıma araçları okulun önünden geçiyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 4 km.